Nieuwsbrief ontvangen?

Vul je gegevens in, zodat wij hem jou kunnen sturen

  Search

  Organisatie van Events

  Regelmatig organiseert “Goldapple-Agency”, events.

  Een Event Organiseren:

  Een event is een goede manier om in een keer een groep mensen, liefst influencers, te motiveren ambassadeurs van uw merk en producten te worden. Tijdens een event kunt u uw product demonstreren en uitleg geven over productie en samenstelling. Uiteraard is het van belang te bedenken hoeveel u wilt investeren in het houden van een event. Naar aanleiding van uw budget kunnen we kijken naar de voor u gunstige mogelijkheden.

  Wat komt er kijken bij het organiseren:

  Allereerst over welk product hebben we het? Aan de hand van dit gegeven gaan we kijken welke influencers relevant zijn om uw merk goed uit te kunnen dragen. Niet onbelangrijk; hoeveel wilt u er uitnodigen?

  Dan volgt de locatie; deze moet aan uw wensen voldoen en makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer of per auto.

  Parkeergelegenheid is daarbij van belang.

  Dan is er nog de catering, wil u deze zelf verzorgen of wil u daar iemand voor inhuren? Wil u dat wij dat verzorgen? Mogelijkheden te over…

  Dan versturen wij de uitnodigingen, wil u deze via E-mail leuk opgemaakt of via de post? Drukwerk of kant en klaar kaarten?

  Ook zou u kunnen denken aan het organiseren van een event in samenwerking met andere merken. Op deze manier kunt u besparen op de kosten van locatie en catering.

  Naar aanleiding van de uitnodigingen, moet er nog bij gehouden worden wie wel en wie niet zal komen. Of er zijn vragen van de genodigden die beantwoord moeten. Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen.

  Lijkt het u een goed idee, laat ons dan uw event organiseren en neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.