Search

Image Alt

FAQ

FAQ

Wat is copywriting

Tekst is de BASIS van ELKE succesvolle (internet) onderneming. Een goede copywriter jongleert met woorden. Copywriting is eigenlijk niets anders dan het schrijven van teksten, de kracht van het geschreven woord. In internet marketing termen, wordt met copywriting meestal het schrijven van goede verkopende teksten bedoeld.

Welke workshops zijn er?

Voornamelijk de workshops die gaan over Social Media en met name Instagram. Met zo’n 40.000 volgers in 3 jaar, kan ik mijzelf wel een kenner noemen. ‘Hoe creëer je goede content? Hoe bereik ik mijn publiek? Kan ik influencers inzetten voor mijn campagnes?’ Zijn vragen die allemaal aan bot komen.

Wat bedoel je met Social Media Marketing?

Dat is het beheren en organiseren van uw account op Instagram en Facebook. Dus het maken van captions, dat is de tekst onder een foto, plaatsen van foto’s en reageren op reacties. Plus het veelal engagen met andere accounts.

Wat is Influencer Marketing?

Dat is het beheren en organiseren van uw campagnes op Instagram en Facebook. Goldapple-PR bezit een groot bestand van Micro-influencers die allen ingezet kunnen worden voor het promoten van uw artikelen en/of diensten. Uiteraard kijken wij in overleg naar de beste influencers passend bij uw wensen.