Nieuwsbrief ontvangen?

Vul je gegevens in, zodat wij hem jou kunnen sturen

  Search

  φ Charissa:

  Certified Communication / Marketing expert and
  Creative Business Coaching Talent
  living in Amsterdam,

  currently hard working to get this agency to the top!

  Mijn naam is Charissa.

  [NL] Als Communicatie-expert help ik uw imago en zichtbaarheid te vergroten online. Dit doe ik op een persoonlijke, betrokken en effectieve manier. Wanneer ik mezelf met een aantal kernwoorden omschrijf, dan kies ik voor: laagdrempelig, positief, effectief en met humor. Het mooie van dit vak vind ik dat ik een bijdrage kan leveren aan een stukje verandering.

  “Men vroeg mij altijd: “voor wie ga jij later werken? Wat is je droom?” Ik antwoordde dan: “Voor niemand. Want ik wil mijn eigen bedrijf.” Dat vond men altijd maar zo zo en tuttut. Zelfs nu ik een eigen bedrijf heb, kan niemand het laten om het een “bedrijfje” te noemen.
  Maakt mij dat minder succesvol? Natuurlijk niet. Het geeft me alleen maar meer motivatie om te gaan voor mijn dromen en doelen. Om van alles een succes te maken.

  Ik was 7 jaar en op een ochtend werd ik wakker en wist ik: “Vanaf vandaag ga ik schoolkranten schrijven.” Dus dat deed ik. Ze werden super goed gelezen en iedereen was enthousiast. Hetzelfde gold voor de middelbare school.

  Ik was op mijn 14e hoofdredactrice en stuurde een team aan van 15 man.
  En dan mijn blog: na een half jaar zat ik front row bij fashion week en had ik betaalde samenwerkingen met de grootste merken. Mercedes Benz, Fashionweek, L’Oréal, Skechers, Nivea, enzovoort.

  Ik wist dus van jongs af aan al wat ik wilde: Social Media- en Marketing spraken me altijd al aan.

  Dat betekent niet dat het me makkelijk af is gegaan. Ik ben tegengewerkt, door mensen met macht, mensen die ouder waren dan ik, vrouwen én mannen: vanaf mijn 7e tot mijn 24e. Maar daar heb ik van geleerd. Ik kan je één ding vertellen: als er iets is wat je NOOIT moet doen, dan is het opgeven omdat iemand anders dat zegt. Je plannen laten varen, omdat iemand anders het geen goed idee vindt, of omdat je wordt tegengewerkt. Er zullen altijd mensen zijn die jouw ideeën niks vinden, die zich bedreigd voelen, die je tegenwerken.
  Maar er zullen ook mensen zijn die je geweldig vinden, inspirerend en die dolgraag met je willen werken. Voor die mensen ben ik mijn eigen Goldapple Agency gestart.

  Na mijn studie Communicatie (Imago & Branding) en Marketing, jaren gewerkt te hebben voor verschillende bladen, waaronder de Beau Monde,  en meer dan 5 jaar social media ervaring, kan ik mezelf een expert noemen. Ik ben jong, ja. Maar ik heb een CV waar menig, man of vrouw, jaloers op is.

  Nu help ik ondernemers en managers in de lifestyle branche, met hun business-structuur en imago, om zo de juiste klanten aan te spreken.

  Mijn naam is Charissa, ik ben 24 jaar en ik kan niet wachten om je te inspireren met mijn kennis. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! “

  My name is Charissa

  [ EN] I’m a communication- expert helping to increase your image and visibility online. In a personal, commited and effective way. When I describe myself in a few words it would be: accessible, positive, effective and with humor. The beauty of this work is in my opinion being able to contribute to a bit of change.

  Creative Business Coaching Talent living in Amsterdam,
  currently hard working to get this agency to the top!

  ◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

  LICENTIE-HOUDER

  YOUNG-Lifestylebusiness-club

   

  ◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

  GOLDIVERSE ACADEMY:

  φ Cursussen

  φ E-books

   

  ◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

  φ Feel free to check out my social media channels
  or contact me via email:

  info@GoldappleAgency.com

  MADE WITH LOVE BY GOLDAPPLE-AGENCY