Nieuwsbrief ontvangen?

Vul je gegevens in, zodat wij hem jou kunnen sturen

Search

φ Charissa:

Certified Communication / Marketing expert and
Creative Business Coaching Talent
living in Amsterdam,

currently hard working to get this agency to the top!

Mijn naam is Charissa.

[NL] Als Communicatie-expert help ik uw imago en zichtbaarheid te vergroten online. Dit doe ik op een persoonlijke, betrokken en effectieve manier. Wanneer ik mezelf met een aantal kernwoorden omschrijf, dan kies ik voor: laagdrempelig, positief, effectief en met humor. Het mooie van dit vak vind ik dat ik een bijdrage kan leveren aan een stukje verandering.

My name is Charissa

[ EN] I’m a communication- expert helping to increase your image and visibility online. In a personal, commited and effective way. When I describe myself in a few words it would be: accessible, positive, effective and with humor. The beauty of this work is in my opinion being able to contribute to a bit of change.

Creative Business Coaching Talent living in Amsterdam,
currently hard working to get this agency to the top!

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

LICENTIE-HOUDER

YOUNG-Lifestylebusiness-club

 

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

GOLDIVERSE ACADEMY:

φ Cursussen

φ E-books

 

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

φ Feel free to check out my social media channels
or contact me via email:

Goldapplepr@gmail.com

MADE WITH LOVE BY GOLDAPPLE-PR-AGENCY